Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Informatii

+4021 410 84 55

Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Facultatea de Medicină Veterinară București

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI

Reproducere asistată

Reproducere asistată

Reproducerea asistată a revoluționat creșterea animalelor, cu toate acestea, subfertilitatea și pierderea gestațiilor sunt situații încă des întâlnite în cazul pacienților canini și felini.

Tehnologiile de reproducere asistată sunt singurele soluții pentru aceste probleme.

În cadrul clinicii noastre, echipa de medici din cadrul acestui departament va acționa pentru a diagnostica și trata cauzele infertilității animăluțului dumneavoastră. De asemenea, avem capacitatea de a efectua examinări andrologice, cu analiza materialului seminal, dispunând de echipament de ultimă generație.

 

 

 

 

Medicii noștri pot realiza diagnosticul fazei ciclu sexual prin asocierea mai multor tehnici (ecografie ovariană, dozare progesteron seric și citologie vaginală), astfel încât dumneavoastră să cunoașteți momentul optim pentru montă sau inseminare artificială. Nu uitați că pe durata medie a trei săptămâni de călduri, animalul este fertil doar pentru aproximativ 4-6 zile.

Noi vă putem ajuta să identificăm   momentul potrivit!

Dacă doriți să apelați la noi pentru inseminare artificială, trebuie să știți că dispunem de aparatură pentru a o realiza endoscopic, respectiv transcervical. Astfel șansele ca femela să rămână gestantă cresc, iar cu aceasta posibilitatea de a avea un număr cât mai mare de pui sănătoși.

Iti stam la dispozitie 24/7

Splaiul Independenței nr. 105, Sector 5, București

Începe o căutare...