Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Informatii

+4021 410 84 55

Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Facultatea de Medicină Veterinară București

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI

Serviciul de internări

Serviciul de internări 

Medicii Spitalului Veterinar Universitar de Urgență Prof. Dr. Alin Bîrțoiu oferă servicii medicale de calitate tuturor pacienților internați. Spațiile de internare sunt generoase, dotate cu aparatură performantă și personalul spitalului este prietenos și plin de compasiune. 

Fiecare pacient este tratat ca și cum ar fi propriul nostru animal de companie și acordăm același nivel de atenție și îngrijire. Suntem prin profesia noastră iubitori de animale, avem experiență și o înaltă pregătire profesională, suntem dedicați să oferim pacienților noștri cea mai bună îngrijire. 

Astfel, perioada de internare  nu reprezintă un stres pentru  pacienții noștri.

De ce spitalizare?

Un traumatism, o boală sau o urgență se întâmplă aproape oricărui animal de companie la un moment dat în timpul vieții. Poate fi o boală cu debut brusc, o intervenție chirurgicală ce trebuie efectuată de urgență (fracturi, corp străin ingerat)  sau o otrăvire prin ingerarea unei substanțe toxice.

Indiferent de cauză, urgențele veterinare  sunt frecvente și internarea este obligatorie. Tratamentele diferă în funcție de patologie și presupune administrarea orală sau parenterală (intravenoasă, intramusculară). 

Intervențiile chirurgicale majore și traumatismele severe necesită îngrijiri speciale și monitorizarea pe perioada spitalizării 24 de ore din 24.

Reluarea apetitului după operație sau la un pacient anorexic depinde de confortul pe care îl oferim în zona de internare și prin reducerea stresului inițial, firesc pe care fiecare animal de companie îl are când este departe de casă. 

Ce se întâmplă când animalul tău de companie este internat în spital?

Dacă animalul tău de companie trebuie să fie spitalizat veți primi  informațiile necesare de la medicul veterinar de gardă. 

Pacienții noștri pot fi internați în funcție de gravitatea  afecțiunii  și de statusul epidemiologic în secția de terapie intensivă, în izolator sau în secția de recuperare postoperatorie.

Paciențiilor internați le sunt monitorizate permanent constantele fiziologice (temperatură, puls, respirație, diureză) și medicul de ATI împreună cu medicul curant ajustează tratamentul în dinamică.  Chirurgul reevaluează clinic și imagistic (ecografie, radiografie, computer tomograf) pacientul în perioada postoperatorie după  intervenția chirurgicală.

 

Dumneavoastră sunteți anuntați telefonic de orice modificare a stării pacientului internat și decidem împreună investigațiile și tratamentele necesare pentru reducerea perioadei de spitalizare.

Obiectivul permanent al echipei de medici este însănătoșirea grabnică a pacientului nostru!

Îmi pot vizita animalul de companie pe perioada spitalizării?

Da, pacienții internați în spitalul nostru, în secția de terapie intensivă sau în secția de recuperare postoperatorie, pot fi vizitați  în timpul programului dedicat orelor de vizitare, ZILNIC ÎNTRE ORELE 15-16!

 Pacienții internați în IZOLATOR NU POT FI VIZITAȚI, dar veți fi informați în permanență despre evoluția sa.

Odată ce animalul  de companie urmează să fie externat, veți fi informați despre acest lucru. Pacientul externat va avea recomandări scrise și va fi așteptat la recontrol, un firesc după  o spitalizare.

Dacă ai întrebări despre cum putem îngriji animalul tău de companie, care sunt pașii pentru internare, te rugăm să nu eziți să ne contactezi!

Serviciul de internare câini

Seviciul de internare câini De îndată ce îți lași câinele în grija noastră, echipa de medici  începe investigațiile și tratamentele necesare vindecării animalului tău de companie. Fiecare pacient este diferit și este tratat ca individ în timp ce se află în spital. Tratamentele recomandate de medicul curant împreună cu medicul de ATI sunt complexe și

Vezi mai mult +

Serviciul de internare pisici

Serviciul internare pisici Când pisica este internată în spital din cauza unei intervenții chirurgicale sau se recuperează după o boală sau traumatism este o perioadă stresantă atât pentru tine, cât și pentru ea. Vei avea preocupări cu privire la modul în care pisica ta va fi îngrijită și ce poți face în acest moment critic

Vezi mai mult +
Daniel LunguDaniel Lungu
19:55 13 Feb 22
It's a nice building and you have the chance to park your car as they have a parking. There is a also an impressive library at the first floor that offers print journals & books but also electronic databases
Alin VladAlin Vlad
23:30 24 Jan 22
Ok
Edgardo GallardoEdgardo Gallardo
08:48 07 Oct 21
Great service and excelent price. You just have to make some time to take your pet since sometimes it takes a while.
Daniel LazarDaniel Lazar
07:07 25 Nov 20
Clean, professional
E Sa.E Sa.
21:21 09 Jan 15
Boring
js_loader

Iti stam la dispozitie 24/7

Splaiul Independenței nr. 105, Sector 5, București

Începe o căutare...