Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Informatii

+4021 410 84 55

Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Facultatea de Medicină Veterinară București

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI

Serviciul de internare pisici

Serviciul internare pisici

Când pisica este internată în spital din cauza unei intervenții chirurgicale sau se recuperează după o boală sau traumatism este o perioadă stresantă atât pentru tine, cât și pentru ea. Vei avea preocupări cu privire la modul în care pisica ta va fi îngrijită și ce poți face în acest moment critic pentru recuperarea ei. Noi îți vom fi mereu la dispoziție pentru orice întrebare.

Echipa de medici de la Spitalul Veterinar Universitar de Urgență Prof. Dr. Alin Bîrțoiu știe că spitalizarea este stresantă, dar necesară pentru a vă ajuta pisicuța să se recupereze.

Un traumatism, o boală sau o urgență se întâmplă aproape oricărui animal de companie la un moment dat în timpul vieții. Poate fi o boală cu debut brusc, o intervenție chirurgicală ce trebuie efectuată de urgență (fracturi, corp străin ingerat)  sau o otrăvire prin ingerarea unei substanțe toxice.

Indiferent de cauză, urgențele la pisici sunt frecvente și internarea este obligatorie.

În timp ce pisica se află în spital, aceasta va fi monitorizată 24 de ore din 24 de către medici și tehnicieni.

Unele pisici au nevoie de propria păturică sau de jucăriile preferate pentru avea sentimentul de intimitate și siguranță. Alteori este nevoie de companie umană și tehnicienii noștri fac aceste activități cu dedicație și responsabilitate.

Pe perioada internării, pisicile pot fi vizitate, dar în egală măsură, echipa de medici  vă va ține  la curent cu informații despre evoluția pacientului (telefonic, prin intermediul fotografiilor sau filmulețelor).

 

Iti stam la dispozitie 24/7

Splaiul Independenței nr. 105, Sector 5, București

Începe o căutare...