Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Informatii

+4021 410 84 55

Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Facultatea de Medicină Veterinară București

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI

Serviciul de internare câini

Seviciul de internare câini

De îndată ce îți lași câinele în grija noastră, echipa de medici  începe investigațiile și tratamentele necesare vindecării animalului tău de companie.

Fiecare pacient este diferit și este tratat ca individ în timp ce se află în spital.

Tratamentele recomandate de medicul curant împreună cu medicul de ATI sunt complexe și ajustate în dinamică în funcție de evoluția pacientului nostru. Terapia cu fluide și  administrarea medicamentelor pe cale orală, intramusculară și intravenoasă se efectuează conform indicațiilor medicului curant.

Dacă animalul tău a suferit un traumatism sau o intervenție chirurgicală, analgezia este o prioritate. Medicii noștri sunt instruiți să evalueze durerea și să intervină medicamentos.

Crearea unui mediu fără stres  în perioada de spitalizare este întotdeauna o prioritate, chiar dacă pacientul este mai puțin prietenos.

Confortul și dragostea sunt la fel de importante ca și îngrijirea medicală pentru vindecarea animalului tău de companie.

Spațiile de cazare sunt încălzite, au cuverturi mari squishy, ​​pături moi și jucării de pluș.

Unii pacienți au nevoie de propria păturică  pentru avea sentimentul de intimitate și siguranță. Alteori este nevoie de companie umană sau de  plimbare în aer liber.  Tehnicienii noștri fac aceste activități cu dedicație și responsabilitate.

Vă ținem întotdeauna la curent cu informații despre evoluția pacientului internat (telefonic, prin intermediul l fotografiilor sau filmulețelor)!

Iti stam la dispozitie 24/7

Splaiul Independenței nr. 105, Sector 5, București

Începe o căutare...