Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Informatii

+4021 410 84 55

Spitalul Veterinar Universitar de Urgență "Prof. dr. Alin Bîrțoiu"

Facultatea de Medicină Veterinară București

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRONOMICE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ DIN BUCUREȘTI

Laboratorul de Anatomie Patologică

Laboratorul de Anatomie Patologică

Laboratorul de Anatomie Patologică al Facultății de Medicină Veterinară are ca activitate principală examinarea microscopică și macroscopică a probelor de țesut recoltate în urma intervențiilor chirurgicale, endoscopiilor și a biopsiilor prin examen histopatologic, dar și examinarea probelor citologice recepționate atât din Spitalul Veterinar Universitar de Urgență Prof.univ.dr. Alin Bîrțoiu, cât și din cabinetele private din țară.

Examinarea microscopică a probelor de țesut prelucrate la standarde moderne reprezintă metoda clasică și cea mai rapidă pentru diagnosticul tumorilor în medicină. Interpretarea rezultatelor se face de către medici veterinari patologi specialiști cu experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Pe lângă activitatea de diagnostic, Laboratorul de Anatomie Patologică al Facultății de Medicină Veterinară deservește și activitatea de cercetare și cea didactică.

Vă oferim servicii de: examen histopatologic, examen citologic și de diagnostic necropsic.

Echipamente

Histoprocesorul de înaltă performanță a înjumătățit timpul de prelucrare al probelor de țesut, cât a și scăzut posibilitatea producerii erorilor de procesare. Astfel, interpretarea rezultatului poate fi livrată în termen mai scurt.

Laboratorul  de Anatomie Patologică al Facultății de Medicină Veterinară deține toată aparatura necesară prelucrării probelor cât și microscoape de ultimă generație

 

Iti stam la dispozitie 24/7

Splaiul Independenței nr. 105, Sector 5, București

Începe o căutare...